Vill du söka alla lägenheter i Göteborg på Blocket enkelt kan du gå till en länk Boenderådgivning.se skapat: http://blocketgbg.boenderådgivning.se , den kommer lista samtliga lägenheter som finns annonserade på Blocket. På vissa webläsare kan du behöva trycka på enter efter den sökt klart så sidans struktur ser bättre ut.

Vill också rekommendera dig att titta på fliken om Kvalster som är en sökmotor där du hittar enormt mycket bostäder att kunna söka.

De privata bostadsföretagen i göteborg har lanserat sig genom sin marknadsplats de knutit sig till på https://www.homeq.se  . Du rekommenderas att skapa ett konto där och även söka där där de dessutom inte följer kötid.

På boenderådgivning.se ‘s flik om facebook sidor listar vi olika stora sidor där det annonseras bostäder. Vissa kräver att du anmäler dig till dem innan de släpper in dig.

På fliken om att söka genom lappar beskriver Boenderådgivning.se hur du kan gå till med ditt sökande genom att skriva och sätta upp lappar.

Vi har även en flik där en del bostadsföretag är listade med kontaktuppgifter i kranskommunerna. Om någon visar sig inte fungera, så kontakta oss så tar vi bort den.

Lycka till!

Gillar du min sida? Besök gärna Amazon från denna länk https://amzn.to/3NLAgFE